Asmae Rbib

"In balans zijn door yoga, elke dag weer!"

"In balans zijn door yoga, elke dag weer!"

 

Asmae heeft yoga jaren geleden leren kennen na een zware periode in haar leven, zowel zakelijk als privé. Ze was vaak moe, had veel stress en ze had een merkwaardige oogontsteking die haar jarenlang tot last was. En toen ontdekte Asmae yoga en leerde ze veel over zichzelf, zowel lichamelijk als geestelijk. Ze kreeg weer energie en ervaarde tegelijkertijd meer rust. Zo kwam ze meer in balans.

Yoga is niet zweverig zoals veel mensen denken en dat wil Asmae aan iedereen laten zien. In balans zijn door yoga, elke dag weer! Asmae biedt mensen handvatten om balans te vinden tussen inspannen en ontspannen, balans houden in moeilijke tijden maar ook in goede tijden intens van hun leven te leren genieten. Haar oogontstekingen zijn al jaren verdwenen en daarom is yoga voor Asmae een recept voor een gezond, krachtig en gelukkig leven.

Om anderen dit te laten ervaren is Asmae een vierjarige yogadocenten opleiding gaan volgen bij Saswitha opleiding te Bilthoven. Ze geeft les in Hatha Yoga en Zwangerschaps Yoga. Ook geeft ze privé lessen.

Lesrooster

Donderdag ochtend 9:00-10:15 en van 10:45- 12:00 Zwangerschapsyoga

Vrijdagavond 19:00- 20:15 en 20:35- 21:50 Zwangerschapsyoga

Tarieven

Zwangerschaps Yoga: € 80, – per maand ( 1 keer per week), proefles is kosteloos. Privé les is ook mogelijk.

Meer informatie over Asmae, de algemene voorwaarden en vakantieperiodes, www.yoga-center.nl (nog in aanmaak)

Contact

Inschrijven lessen

Lessen zwangerschapsyoga