De Appelbloesem, ruimte voor yoga en meer is gevestigd aan de Stationsstraat 34a in Vleuten. Dit karakteristieke pand is in 1893 gebouwd voor de burgemeester van Vleuten. In die tijd stond er voor het huis nog een Appelboomgaard en zo is het pand aan haar naam gekomen. Sindsdien heeft het vele bestemmingen gehad.

Yogadocent Lilian Bensdorp-Krijnen woont sinds april 2017 in dit prachtige pand, samen met haar man en gezin. De oude Burgemeesterskamer is in het verleden uitgebouwd en in april 2017 verbouwd tot lichte en sfeervolle ruimte. Hier geeft Lilian Bensdorp-Krijnen haar yogalessen. In de loop der tijd is ze de samenwerking aangegaan met andere docenten en is er een ruim aanbod van verschillende groepslessen ontstaan.

De naam ‘De Appelbloesem, ruimte voor yoga en meer’ is gekozen vanwege de naam van het pand. Ruimte staat voor de ruimte zelf maar ook voor de ruimte die je voor jezelf in mag nemen om te groeien, ontwikkelen, inspireren en te ZIJN. Zodra je een voet binnen de ruimte zet ervaar je de stilte, sereniteit en ontspanning wat er voor zorgt dat je je thuis voelt en jezelf kunt zijn.